Vanaf begin februari zijn we in onze regio hard in aanraking gekomen met COVID19. Veel zorginstellingen in onze regio hebben hard, heel hard gewerkt om deze infectieziekte te beheersen. Met het najaar in aantocht en de aanhoudende besmettingen in Nederland is het goed om nog een keer de checklist voor uw COVID19 infectiepreventie beleid door te lopen.

ABR zorgnetwerk Noord-Brabant heeft een checklist ontwikkeld over de belangrijkste aspecten van de infectiepreventie. Deze lijst richt zich op langdurige, intramurale zorg, zoals verpleeghuizen, woonzorg centra of instellingen voor gehandicaptenzorg. Na het invullen ontvangt u een feedbackrapport met toelichting op de verschillende onderwerpen.

Tot slot bieden we als optie aan om u in contact te brengen met professionals van andere zorginstellingen om kennis en ervaring over de aanpak van COVID19 uit te wisselen. We zijn tenslotte een netwerk en hopen u op deze manier een steuntje in de rug te geven. De vragenlijst start via deze link en u kunt deze invullen tot 1 november.

Checklist COVID19: Bent u klaar voor het najaar?