Op maandagmiddag 23 maart 2020 organiseert Vilans een congres speciaal voor medewerkers in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

In de zorg vinden we hygiënisch werken allemaal heel logisch. Het hoort bij goede, professionele zorgverlening. Toch is ‘schoon werken’ in de dagelijkse praktijk niet altijd vanzelfsprekend. Dat moet veranderen, want het probleem van antibioticaresistentie (ABR) wordt steeds groter. Het is tijd voor actie! Daarom nodigt Vilans iedereen uit voor het congres ‘Samen sterk tegen antibioticaresistentie; infectiepreventie en hygiënisch werken binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg’.

Het congres vindt 23 maart van 12 tot 17.00 uur plaats in Nieuwegein. Details van het programma vind je hier.

23 maart 2020 organiseert Vilans het congres ‘Samen sterk tegen antibioticaresistentie’