Op 3 oktober 2019 organiseren wij in samenwerking met het RIVM een antibioticaresistentie uitbraaksimulatie. Tijdens de simulatie doorlopen we in korte tijd een vereenvoudigde weergave van een mogelijke toevalsbevinding van een Bijzonder Resistente Micro Organisme (BRMO) in uw organisatie. Zo maakt u, samen met uw team, kennis met de maatregelen die u kunt treffen rondom infectiepreventie en cliëntveiligheid en krijgt u inzicht in de impact hiervan.

Deze workshop wordt gehouden in Tilburg op donderdagmiddag 3 oktober van 13.00uur tot 16.00uur. Na afloop is er gelegenheid om verder na te praten en te netwerken. Klik hier voor de volledige uitnodiging.

U kunt uw team aanmelden door een mail te sturen naar EdenBoogert@amphia.nl met naam, e-mailadres en functie van uw teamleden.

meld je nu aan: 3 oktober 2019 ABR-simulatie